STOPIČE - Prodaja, Poslovni prostor Kombiniran prostor

580.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Kombiniran prostor
Regija Dolenjska
Kraj Stopiče
Velikost: 748.65 m2
Parcela: 1821 m2
Nadstropje: K+P+1+M
Leto: zgrajeno leta 1981
EI: G (210 - 300 kWh/m2a)
Priporoči prijatelju
Natisni
Podroben opis
748,65 m², kombiniran prostor, zgrajen l. 1981, 1.821 m² zemljišča, K+P+1+M, prodamo. Cena: 580.000,00 EUR
Dodaten opis

Predstavljamo izjemno priložnost za nakup stanovanjsko poslovnega objekta s funkcionalnim zemljiščem, ki v stanovanjskem delu nudi tri stanovanja, v poslovnem pa možnosti različnih poslovnih dejavnosti.

Opis nepremičnine: nepremičnina se nahaja v naselju Stopiče v občini Novo mesto. Lokacija je komunalno opremljena z vso potrebno infrastrukturo in nemotenim dostopom. Nepremičnina je zaključena celota - sestavljena iz stanovanjskega in poslovnega dela s  funkcionalnim zemljiščem in se prodaja kot celota.

· Stanovanjski objekt s skupno površino 244,80 m², ki je zasnovan v treh etažah (K+P+M),  celoti prenovljen leta 1981. V naslednjih letih so se bivalni prostori vzdrževali in po potrebi prenavljali v tri samostojne stanovanjske enote. Bivalni prostori so urejeni v kletni etaži in v pritličju, mansarda ni izdelana, V kleti je stanovanje s svojim vhodom, ki je bilo v letu 2023 v celoti obnovljeno in na novo opremljeno (notranja vrata, talne obloge, kuhinja, nova okna). Pred stanovanjem je velika funkcionalna terasa. Po prenovi je stanovanje prazno.

V pritličju je trisobno stanovanje, ki ima prav tako svoj vhod.

V mansarda, ki ima svoj zunanji vhod, so  prostori namenjeni za izdelavo še enega trosobnega stanovanja.

· Poslovni prostori: k stanovanjskemu objektu je bil leta 1995 prizidan poslovni prostor zasnovan v dveh etažah (K+P), za namen gostinske dejavnosti, pozneje pa še dva prizidka, kar vse skupaj meri 375,85m². Ker gostinska dejavnost trenutno ni v obratovanju (prenehala z obratovanjem 2001), se prostori delno uporabljajo kot bivalni, predvsem kuhinja in zaprta terasa. Vzdolž celotnega objekta je  v eni etaži zgrajena nadstrešnica - drvarnica 128,00 m²).

Skupna površina stanovanjsko poslovnega objekta: 748,65 m²

Opis zemljišča: Funkcionalno zemljišče pred objektom predstavlja asfaltirane površine za manipulativne in parkirne površine. Zemljišče ima urejeno odvodnjavanje in dostop na javno/lokalno cesto. Dostop je dober in omogoča dostopnost osebnim, intervencijskim in tovornim vozilom.

Opremljenost objekta: objekt je oskrbovan z javnim električnim omrežjem (za namen poslovne dejavnosti). Priključen na javno vodovodno in kanalizacijsko omrežje, oskrbovan z javnim telefonskim omrežjem, kabelsko TV in širokopasovnim internetom. Parkirne površine za uporabnike se nahajajo na lastnih parkirnih površinah pred objektom. Lokacija ima oskrbo z javno razsvetljavo. Urejeno je odvajanje meteornih in ostalih voda v zbirno kanalizacijsko omrežje. Prostori se ogrevajo centralno z radiatorji preko lastne kotlovnice s kurilnim kotlom na trda goriva (les). (peč nova 2020/21)

Zakaj svetujemo nakup nepremičnine:

Odlična lokacija za podjetnike,  kjer lahko takoj združijo udobno bivanje in poslovanje. Velik potencial za različne dejavnosti, ki se lahko začnejo takoj izvajati v poslovnih prostorih brez večjih dodatnih začetnih vlaganj. Nepremičnina je že pripravljena za gostinstvo, gradbeništvo, mizarsko delavnico in še več. Tri stanovanjske enote, ki omogočajo prilagodljivost in možnost dodatnega dohodka. Velika garaža za varno shranjevanje vozil ali prostor za dodatne poslovne dejavnosti. Dodaten prostor za shranjevanje ali možnost razširitve poslovnih dejavnosti. Tri stanovanjske enote, ki omogočajo prilagodljivost in možnost dodatnega dohodka. Urejen gostinski lokal v katerem se lahko nadaljuje dejavnost, ali se prostori preuredijo v druge namene.

Kontaktirajte nas za ogled nepremičnine in se prepričajte, kako lahko na eni lokaciji združite bivanje  in  podjetniško dejavnost.  Nepremičnina omogoča realizacijo različnih idej, ker je bila načrtovana s tem namenom.


Želim ogled ali več informacij

KAPITELJ NEPREMIČNINE D.O.O.

Naslov: Novi trg 9, p.p. 41, 8105 Novo mesto

Kontakt: 051 397 677, 031 690 540

Email: bostjan@kapitelj-nepremicnine.si

Email: marjan@kapitelj-nepremicnine.si