ZALOG - Prodaja, Posest Za investicijo

299.999,00 EUR

Prodaja: Posest, Za investicijo
Regija Dolenjska
Kraj Zalog
Velikost: 7880 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju
Natisni
Podroben opis
7.880 m², za investicijo, prodamo. Cena: 299.999,00 EUR
Dodaten opis

Zaradi odhoda v tujino prodamo obratujočo urejeno športno rekreacijsko površino z ribnikom, v katerem so matične jate krapov, linjev, amurjev in tolstobikov, v velikosti cca. 7880 m².

 Skupaj zemljišča 7.880 m²

Vodne površine 2.310 m²

Parcela je ravna, urejena, skrbno vzdrževana in se nahaja neposredno ob urejenem parku Straža, le nekaj 100 m od športnega centra Straža, v osrčju narave, ki ponuja miren oddih ter lep pogled na okoliške griče. Osrednji del parcele je lepo urejen ribnik v obratovanju, za katerega so pridobljena vsa dovoljenja (vodna, ribogojna...). Poleg ribnika je piknik prostor z veliko urejene ravne travnate površine, na kateri so mogoči različni športi ali pa šotorjenje oziroma kampiranje.

Parcela z ribnikom predstavlja edinstveno investicijsko priložnost saj ima ogromen športno turistični potencial zaradi prekrasne narave in mirnega okolja ter hkrati neposredne bližine na novo urejenega parka občine Straža s pešpotmi, športnega centra Straža in dobre logistične povezave tako iz Novega mesta (7 km) kot z avtocestnega odcepa Novo mesto zahod od katerega je oddaljena le 10km. Zaradi navedenega obstaja, poleg lastnega trženja, tudi možnost sodelovanja s turističnimi, ribiškimi in športnimi društvi ter občino.


Želim ogled ali več informacij

KAPITELJ NEPREMIČNINE D.O.O.

Naslov: Novi trg 9, p.p. 41, 8105 Novo mesto

Kontakt: 051 397 677, 031 690 540

Email: bostjan@kapitelj-nepremicnine.si

Email: marjan@kapitelj-nepremicnine.si